Onze eerste blog!

Onze eerste blog!
21 oktober 2018 Angela
In ietsmoois.nl
Een webshop, heel leuk! Maar onze bedoeling is toch echt om mensen te inspireren. Of dat nu met woonaccessoires is of met persoonlijke verhalen, diy’s of andere dingen. Het lijkt ons leuk om jullie naast een gave webshop, ook een kijkje in ons leven te bieden! Hopelijk vinden jullie het ook leuk.

Allereerst willen we ons natuurlijk even voorstellen. Super spannend zo’n eerste blog, maar het is wel zo leuk om te weten wie er achter deze shop & blog zit.

Angela
Nou, daar gaan we beginnen. Ik ben Angela, links op de foto. Sinds 2017 woon ik in Zevenaar met mijn vriend, vier jongens, twee poezen en een hond. Vier jongens? Ja, vier jongens, waarvan twee uit mijn buik zijn gekomen en twee mijn stiefzoontjes zijn. Het is erg gezellig in huis en het liefst heb ik ze allemaal thuis, hoe meer bedrijvigheid hoe beter! Naast dit grote gezin en ietsmoois.nl, volg ik nog een hbo opleiding tot psychodynamisch therapeut. Na jarenlang te hebben gewerkt in online marketing, was het nu echt tijd voor een carrière switch. Erg spannend, maar de beste keuze die er ooit gemaakt is. Ooit in de toekomst zou ik graag mijn eigen praktijk willen opstarten, daarover in de toekomst vast meer.

Ongeveer 15 jaar geleden woonde ik in Arnhem in mijn eerste huisje. Erg leuk, maar ik miste echt een stapmaatje. Ik was op visite bij mijn zus en vertelde dat ik écht iemand miste waarmee ik lekker drankjes en dansjes kon doen. Ik stap in de bus en daar zit Nadia. Vroeger zaten we 2 jaar bij elkaar in de klas, nooit met elkaar omgegaan. Maar in die bus dacht ik, laat ik er eens naast gaan zitten. We raakten niet uitgepraat en diezelfde avond stonden we in de kroeg met (veel te veel) wijn en bleef ze bij mij slapen. Daarna is ze eigenlijk nooit meer weggegaan. Nu, 15 jaar later, zijn we nog steeds erg goede vriendinnen en starten we samen deze webshop (en drinken we nog steeds wijn). Uit onze liefde voor mooie dingen is ietsmoois.nl ontstaan. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben blij dat we dit samen kunnen doen.

Nadia
Ik ben dus Nadia en woon alweer 7 jaar in Duiven. Ik ben ook een jongetjesmama van twee jongens, een van 6 jaar en een van 1 jaar. Naast ietsmoois.nl, ben ik vastgoedondernemer en werk ik op een accountantskantoor.

Ik hou van net even anders en mix graag diverse stylen door elkaar. Zo hou ik erg van raw, retro en urban, maar voeg ik hier graag ook items met een luxery uitstraling aan toe. Denk hierbij aan metallic en goud tinten.

Mijn hoofd zit helemaal vol met gave ideeën en ik kan niet wachten om dit avontuur samen met Angela aan te gaan. Naast dat Angela en ik een liefde voor wijntjes en lekker eten delen vullen we elkaar ook goed aan. Angela weet echt van aanpakken en zorgt ervoor dat ideeën niet alleen bij ideeën blijven, maar ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Ik kan echt ontzettend genieten van een huis dat echt een thuis is en past bij de karakters van de personen die er wonen. Ik sta te popelen om jullie te inspireren!

Reacties (6)

 1. Kristel 10 maanden geleden

  Hè lieffie’s

  Wat is de site mooi geworden mijn complimenten, heel leuk om al die ideeën en mixen te zien!
  1 plek met alleen maar mooie spullen…
  Ik wil jullie heel veel succes wensen met jullie mooie plannen!

  Trots op jullie

  Liefs Kristel

 2. Elain 10 maanden geleden

  Hallo lieve schatten!
  Wat een onwijs mooie samenwerking en het ziet en prachtig uit!
  Dat jullie samen er maar veel plezier uit halen! Mocht je ooit hulp nodig hebben, jullie weten mij te vinden!

  Succes en vooral veel plezier!
  Liefs en dikke knuffel!
  Elain

 3. Trees Eggink Hogenkamp 10 maanden geleden

  Hoi Angela en Nadia , ik hoorde het laatst al van Pieter dat jullie dit van plan waren en nu is het al zover, dat is snel gegaan. Ik wens jullie veel succes! Dat gaat zeker lukken want er zit voor een ieder wel “IETSMOOIS” bij. Lieve groetjes van Trees

 4. Tari 10 maanden geleden

  Hi! Wat een mooie site hebben jullie er samen van gemaakt! Heel inspiratievol & leuk geschreven!
  1e bestelling is al gedaan en er volgen er vast meer 😊. Ik weet zeker dat dit een succes gaat worden!
  Liefs Tari

 5. Anouk 10 maanden geleden

  Hai meiden, wat een onwijs leuke site met hele mooie unieke spulletjes!!! Wat hebben jullie dit weer goed voor elkaar. Trots!

  Heel veel succes en vooral ook plezier met “ietsmoois.nl”.

  Liefs Anouk

 6. Bianca 10 maanden geleden

  Wat een leuke blog!
  En leuk om kennis te maken met de gezichten achter ietsmoois.nl
  Ik wens jullie heel veel succes, creativiteit en plezier! Dat ietsmoois maar uit mag groeien tot het mooiste.

  Liefs Bianca
  (Lettertijd)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*