ietsmoois.nl viert Black Friday

ietsmoois.nl viert Black Friday
25 november 2019 Ellen Wentink
In ietsmoois.nl

ietsmoois.nl kleurt zwart met kortingen.

Wie de laatste tijd ook maar een webpagina heeft geopend, zal het niet zijn ontgaan: Black Friday. Deze kortingsdag die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Het is vooral een hele mooie gelegenheid om producten tegen scherpe prijzen te scoren. Bij ietsmoois.nl houden we van leuke acties dus doen we uiteraard fanatiek mee met Black Friday!

Black Friday is voor veel mensen helemaal geen ‘zwarte’ dag in het kalenderjaar. Het is bijna uitgegroeid tot een jaarlijkse feestdag. Een dag waarop je veel producten voor een zéér scherpe prijs kan kopen. Hoewel in Nederland en België Black Friday nog minder massaal is dan in Amerika, krijgt het wel steeds meer bekendheid. Wie goed zoekt kan producten met hele leuke kortingen vinden. Ook op de website van ietsmoois.nl vindt je vanaf donderdagavond een fikse korting op een groot aantal producten in het assortiment.

Het ontstaan van Black Friday:

Black Friday is oorspronkelijk begonnen in Philadelphia. Er zijn echter twee soorten theorieën die hebben geleid tot de Black Friday die wij nu kennen.

In 1965 werd Black Friday gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rondom steden op de dag na Thanksgiving. Dit kwam mede door de diverse parades die in de steden werden gehouden. Verschillende grote warenhuizen gingen deze parades actief sponsoren en lanceerde tegelijkertijd reclamecampagnes. Zo kwamen er mooie deals uit die tijdens de vakantieperiode geldig waren. De eerste dag na Thanksgiving wordt tegenwoordig dan ook Black Friday genoemd en in 24 van de 50 Amerikaanse staten is het zelfs een officiële vakantiedag!

Later is er nog een tweede theorie gevonden over hoe Black Friday tot stand zou zijn gekomen. In het verleden schreven veel winkeliers hun verliezen op in rode cijfers en de winsten in zwarte cijfers. Omdat de dag na Thanksgiving jaarlijks voor een enorme omzet zorgt, kunnen bedrijven dus de zwarte pen uit de kast halen. Dat heeft geresulteerd in de tweede Black Friday theorie. Hoe je het ook bekijkt. Black Friday heeft zich ontwikkeld tot een feestelijke dag voor zowel particulieren als winkeliers en retailers.

Korting, korting en nog eens korting

Om het Black Friday feestje ook in de wereld van interieurstyling op gang te helpen, krijg je bij ietsmoois.nl op alle producten in de Black Friday categorie 20% korting! We hebben al onze Black Friday aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet. Een mooie gelegenheid om tegen leuke prijzen kerstinkopen te doen en het interieur helemaal op en top te maken voor de feestdagen. Uiteraard ook leuk om als cadeau weg te geven tijdens het Sinterklaas- of kerstfeest. 

De korting is geldig vanaf donderdagavond 19:00 t/m zondagavond 23:00 (en gelden niet met terugwerkende kracht).

De code die je vanaf donderdagavond 19:00 kan gebruiken is: blackfriday2019

Let op: niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en de code is alleen geldig op producten in de categorie BlackFriday.

Klik hier om gelijk naar de Black Friday deals te gaan.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*